Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (7.38 secunde)
• 0 0 tigari fumate • 5 sa mananci in fiecare zi 5 sau mai multe portii de fructe si legume • 25 sa ai un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat 25 kg/m² • 30 sa practici cel putin 30 minute de exercitiu fizic moderat pe zi, 5 zile pe saptamana • 40 valorarea colesterolului "bun" HDL sa fie mai mare decat 40mg/dl • 80 circumferinta abdominala la femei sa fie mai mica de 80 cm • 94 circumferinta abdominala la barbati sa fie mai mica de 94 cm • 110 glicemia pe nemancate sa fie mai mica decat 110 mg/dl • 115 valoarea colesterolului "rau" LDL sa fie mai mica decat 115 mg/dl • 120/80 tensiunea arteriala optima este de 120/80 mmHg • 150 valoarea trigliceridelor sa fie mai mica decat 150 mg/dl Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat un nefumator.
Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat un nefumator.
"A fuma patru tigari pe zi dubleaza riscul de infarct miocardic la femei", avertizeaza dr. Mounier -Vehier. O explicatie data de specialist in cazul femeilor:
Artistul a suferit o interventie chirurgicala, a facut sedinte de chimioterapie si radioterapie, a renuntat la bautura si la tigari pentru a se vindeca.
Excesul de greutate, colesterol, tigari, un pic de diabet si hipertensiune arteriala si arterele inimii se infunda iar inima oboseste.
"La fumatorii pasivi depinde de spatiul in care se produce, numarul de fumatori, numarul de tigari fumate si in masura foarte mica, de ventilatie.
Ramaneti buni, iubitori, devotati, muncitori, perseverenti, fiindca in ziua de azi multi sunt cei care-si ingroapa mierea tineretii in alcool, droguri si tigari, iar putini sunt cei ce-si pastreaza drumul drept, cunoscandu-si scopul in viata.
Mai citesc cateva pagini, mai fumez cateva tigari, mai beau o singura cafea - ca e pe baza de mustrari medicale.
O persoana care fumeaza un pachet de tigari zilnic inhaleaza aproape 3 miligrame din aceasta substanta cancerigena. Or, pe termen lung, inhalarea a 14 miligrame din aceasta substanta nociva, zilnic, poate mari cu 5 pana la 15 ori a riscul de cancer.
Acesta a fost rezultatul chiar dupa luarea in considerare a varstei, consumul de alcool si tigari si variatii in ciclurile menstruale.
Pedicuta, folosita pentru combaterea dependentei de tigari, este foarte toxica. Acesta este si motivul pentru care legea nu permite introducerea ei in circuitul farmaceutic.
In cadrul acestui proiect numit , fundatia thailandeza explica faptul ca a utilizat o substanta neagra, produsa de gudronul din tigari in plamanii fumatorilor donatori pentru obtinerea unei cerneli.
La scara globala, 7,8% dintre barbati sunt preocupati de dependenta de alcool sau de tigari, fata de 1,5% dintre femei.
Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri,gusturim tigari, alcool, droguri); Blocaje financiare; Probleme relationale. Ce spun oamenii de stiinta despre EFT? Universitatea de medicina Harvard arata ca stimularea punctelor deacupunctura de pe meridianele energetice reduce activitatea amigdalei,hipocampului si a celelaltor parti ale creierului asociate cu teama.
- Din pacate, oamenii nu realizeaza magnitudinea si implicatiile multiple pe care le are expunerea la substantele toxice, cancerigene continute de tigari, a declarat profesorul Florin Mihaltan, presedintele interimar al Societatii Romane de Pneumologie.
Kilogramele in plus nu vin automat dupa stingerea ultimei tigari, ci vin pentru ca oamenii inlocuiesc tigarile cu mancarea perceputa drept inofensiva.
Mintile atat de crete au amplasat si cosuri de gunoi din lemn pentru a lua foc mai usor de la tigari.
Pentru ca ai renuntat la cateva tigari si ai ales sanatatea, Profi te rasplateste cu un mar sanatos! Efectele fumatului:
Diana a fost chemata in zona Targu Cucu, de unde, telefonic, a fost dirijata spre Biserica Barboi, pe o alee, unde ar fi trebuit sa puna banii intr-un pachet de tigari.
google-analytics.com